Workshop

Jupti så var benene væk – hjertet hamrede, alt var lyst – det var forelskelsen der var flyttet ind.

Hvad er det der gør, at vi bliver forelskede?
Underligt nok, så skal der være to elementer til stede, nemlig et forløsende aspekt og et krænkende aspekt, i den person som du forelsker dig i.
De sår, som alle har med sig fra den tidlige barndom bliver aktiveret, for det er lige den partner, som du forelsker dig i, der kan være med til at hele dine uforløste sår. Derfor er det i parforholdet, at vi kan blive trygt tilknyttet som voksne. Det kræver blot at begge parter går i gang med at forløse egne sår fra den tidlige barndom, så ingen kan vokse alene. Det er her udtrykket: ”Du gør mig hel” kommer ind.
Forelskelsen sker i en femtedel af et sekund – så det er virkelig vupti.
Vi forelsker os kun i en der – på den ene side aktiverer vores sår fra den tidlige barndom, på den anden side har en healende effekt på de samme sår.
Det langtidsholdbare kærlighedsforhold, hvor vi igen igen forelsker os i den samme partner, sker når begge udvikler sig i et samarbejde, og får forløst deres egne ubevidste sår.
Rigtig mange kommer aldrig i gang med at heale de sår, som også kaldes traumer, fra den tidlige barndom. Nej, mange synes at det er partneren der skal ændre sig eller partneren, som ikke gør det han/hun burde, og i dag er det SÅ let – ud på lossepladsen med ham/hende og på jagt efter en ny.
Eller du har måske brændt snuden et par gange og er nu overbevist om, at du vil være alene resten af livet.
Se, det er ikke nødvendigt, for hvis du gerne vil forberede dig på et langtidsholdbart kæresteforhold, eller du gerne vil vokse sammen med din partner, eller du bare gerne vil finde dig en ny kæreste, så er den her workshop 1. måske lige noget for dig.
Workshoppen afholdes lørdag den 15. juni kl. 13.00 til kl. 17.00
På Grønningen 68 i Rødekro.
Prisen er 550,00 kr.
Tilmelding på mail til: else@iseling.dk
Workshoppen afholdes ved min. 6 deltagere og max 10 deltagere.
Der serveres kaffe te og frugt.

Underviser vil være Carsten Kindberg er Reg.psykoterapeeut, hypnotisør, tankefeldt terapeut og Else Iseling Reg. psykoterapeut, parterapeut og sexolog